Videot

Kuvakarju-arvostelu: The King’s Man (2021)

The King’s Man on esiosa Kingsman-vakoojaleffasarjalle. Ohjaaja-kirjoittaja Matthew Vaughn palaa puikkoihin, kirjoittajatoverinaan Karl Gajdusek. Ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuvaa toimintafilmiä tähdittävät mm. Ralph Fiennes, Rhys Ifans, Gemma Arterton, Djimon Hounsou ja Harris Dickinson.

Kuvakarju myös twitterissä, tumbrlissa ja instagramissa nimellä okuvakarju

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button