Videot

Ohjaaja jaksot #2 Wes Anderson

Nyt jatkuu Leffahullu Podcastissä jakso kokonaisuus, jossa käsittelyssä elokuvaohjaajia. Eli valitsen ohjaajan, jonka leffoja katson ja sitten arvostelen. Otan omia lempi ohjaajia, kuin myös ohjaajia jotka ovat itselle täysin uusia tuttavuuksia ja jonka elokuvia en ole ainuttakaan nähnyt.

Tällä kertaa ohjaaja jakson toisena ohjaajana käsittelyssä Wes Anderson, joka on täysin uusi tuttavuus itselle. Eli en ollut nähnyt yhtään miehen elokuvaa ennen kuin aloin niitä tätä jaksoa varten katsomaan.

Lopulta katsoin mieheltä 7 elokuvaa eli The Grand Budabest Hotelin, The Darjeeling Limitedin, The Royal Tenenbaums, Steve Zissoun vedenalainenmaailma, Rushmore, Moonrise Kingdom ja hetki sitten Disney+ tullut The French Dispatch.

Jaksossa kerron mietteeni näistä ja hieman mitä mieltä olen ohjaajasta ja tämän tyylistä tehdä elokuvia ja mikä mielestäni oli näistä miehen paras leffa.

Mitä mieltä te olette Wes Anderson elokuvista? Mikä on mielestänne hänen paras leffa? Oletteko jo nähneet French Dispatchin? Mitä mieltä siitä?

0:00 alku

2:30 The Grand Budabest Hotel

11:07 The Darjeeling Limited

20:05 The Royal Tenenbaums

27:25 Steve Zissoun vedenalainenmaailma

35:34 Rushmore

41:03 Moonrise Kingdom

47:32 The French Dispatch

Jos ElisaViihdeViaplay kiinnosta niin nyt 3kk yhden hinnalla:https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4947&pid=39440&productGroup=ElisaViihdeViaplay&media_id=96676

Leffahullu podcastin voi kuunnella audio versiona vaikka Spotifystä:

Tai nyt myös Suplassa:
https://www.supla.fi/podcast/leffahullu

Leffahullu löytyy myös instasta:
https://www.instagram.com/leffahullu_podcast

Facebookissa Leffahullut ryhmä:
https://www.facebook.com/groups/231288621296209/?ref=share

Sähköposti: leffahullu@outlook.com

Jos pidätte Marvel leffoista ja sarjoista tai olette muuten vaan oikein Marvel hulluja, niin Facebookin Marvel Hullut ryhmä on teitä varten:
https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share

Leffahullu blogia voi käydä lukemassa:
https://leffahullublogi.blogspot.com

Leffahullu löytyy myös Twitteristä: https://twitter.com/leffahullucast

Marvel Podcast Suomi YouTube kanavan löydät: https://youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Ja Leffamediasta löydät muitakin podcastaajiä, tubettajia, bloggareita jne jotka puhuvat elokuvista ja sarjoista eli https://www.leffamedia.fi

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button