Podcastit

Jakso 48 – 1917

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

1917 – taistelulähetit

  • 2019, 1t 59min, sota/jännitys/draama

  • Ohjaus: Sam Mendes

  • Käsikirjoitus: Sam Mendes & Krysty Wilson-Cairns

  • Pääosissa: George McKay, Dean-Charles Chapman, Colin Firth, Andrew Scott, Mark Strong & Benedict Cumberbatch

  • Katsottavissa: Netflix

  • Kategoria: Suositus, kiitos Muisku!

Kaksi nuorta korpraalia saa tiukan tehtävän kenraali Erinmorelta (Colin Firth). Korpraalien Blake (Dean-Charles Chapman) ja Schofield (George McKay) tehtävä ei ole vähempää, kuin pelastaa noin 1600. sotilaan henki, toimittamalla kriittinen viesti kiitettävän jalkapatikan päähän.

Kaksikko törmää vähemmän yllättäen ihan kirjaimellisesti matkallaan moniin vaikeuksiin ja tulevat samalla todistaneeksi koko sodan sekä itse ihmisen järjettömyyttä. Kyseessä on suoraviivainen, kuin parilla pitkällä otolla kuvattu teos läpi maaseutujen ja vihollislinjojen.

Käyppä heittämässä meille oma leffasuosituksesi osoitteeseen:

https://leffatutkalla.wixsite.com/leffatutka

Sähköpostiin: leffatutkalla@gmail.com Tai Instagramissa @leffatutka

Tehdessämme jaksoa suosituksestasi, kysymme sinua mieluusti itse episoodiin mukaan! Saat täten HALUTESSASI kertoa (ääniviestillä tai tekstimuodossa) suosituksestasi ja vastata meidän Elämäni elokuvina -osioon!

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button