Podcastit

Marvel Podcast Suomi #24 Q&A

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Nyt starttaa Marvel Podcast Suomen toinen kausi ja tutut Marvel hullut juontajat Ossi ”Ironman” Kuvakarju ja Leffahullu Thor Nikke päättivät aloittaa uuden kauden vastailemalla katsojien ja kuulijoiden kysymyksiin.

Eli pyysimme joku aika sitten teiltä Marvel aiheisia kysymyksiä meiän instassa ja Discord kanavalla ja niitä kysymyksiä tulikin melko suuri määrä, kiitos niistä.

Vastailimme mm. Mcu pahikset parhaista huonoimpaan? Löytyykö lemppari Marvel peliä? ja onko jotain tiettyä Marvel sarjakuvaa mistä haluaisitte nähdä leffan tai sarjan? Ja paljon paljon muihin kysymyksiin.

Mukana myös Marvel kuulumiset, mutta uutiset ja huhut jää ensi viikon Ant-Man and The Wasp: Quantumania jaksoon.

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button