Podcastit

Geekkicast | Jakso 99 | They Cloned Tyrone

Uusi casti jälleen ulkona!

Aiheenamme on tällä kertaa omintakeinen genreräpellys Netflixistä. Kyseessä on They Cloned Tyrone, joka on ohjaaja Juel Taylorin ensimmäinen elokuva. Taylor onnistui vakuuttamaan meidät luovuudellaan, sillä hän on väsännyt monista eri vaikutteista kokonaisuuden, joka tuntuu hyvällä tavalla freesiltä ja uniikilta. Leffa on silti niin viihdyttävä, että vaikka kaikki sen erikoisimmat käänteet eivät iske, se voi olla silti katsomisen arvoinen kokemus.

They Cloned Tyronen juonitiivistelmä: 32:07

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://onedrive.live.com/edit.aspx?resid=9EE3D770F8CC96DD!32083&cid=9ee3d770f8cc96dd&CT=1710028382253&OR=ItemsView

They Cloned Tyronen saatavuus
Netflix: https://www.netflix.com/title/80996324

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button