Videot

Marvel Podcast Suomi #1: Esittely ja tuleva Marvel-vuosi 2022

Leffahullu-podcastin Nikke ja Kuvakarju-kanavan Ossi Kuvakarju löivät viisaat päänsä yhteen ja tuloksena syntyi suomenkielinen Marvel-podcast. Käsittelyyn tulossa sekä vanhoja, että uusia Marvel-leffoja ja -sarjoja, kenties myös muitakin Marvel-juttuja. Ensimmäisessä jaksossa tekijät esittelevät itsensä, reagoivat uutisiin mm. Morbius, Spider-Man: No Way Home ja muista elokuvista. Tämän jälkeen he käyvät läpi vuoden 2022 tulevia elokuva projekteja. Osallistu myös KILPAILUUN, josta Nikke videolla kertoo!

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button