Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 33 | The Book of Boba Fett Jaksot 1-2

Tästä se lähtee. Boba koittaa täyttää valtatyhjiön, mikä syntyi, kun hän murhasi Bib Fortunan. Miten hän siinä onnistuu ja osaako hän toimia tässä uudessa tehtävässä? Aika sen näyttää.

Juonitiivistelmien lähteet

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt13668894/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Book_of_Boba_Fett&oldid=20212248

The Book of Boba Fettin saatavuus vuokra- ja striimipalveluissa

Disney+: https://www.disneyplus.com/fi-fi/series/the-book-of-boba-fett/57TL7zLNu2wf

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button