Videot

PWE Leffa-arvio feat. Leffahullu: DON’T LOOK UP

PWE ja Leffahullu taas vauhdissa leffa-arviolla! Netflixin uusin ja kriitikoiden mielipiteitä jakava Don’t Look Up satiirielokuva kertoo kahdesta avaruustieteilijästä (DiCaprio ja Lawrence), jotka tajuavat komeetan osuvan maapalloon puolen vuoden kuluttua lähes sadan prosentin todennäköisyydellä.

Tieteilijät yrittävät varoittaa kaikkia komeetasta, jopa Yhdysvaltain toopea Trump-henkistä presidenttiä (Meryl Streep) sekä mediaa, mutta koko maailma tuntuu kieltävän koko komeetan olemassaolon ja keskittyy ennemminkin kuuluisan artistin (Ariana Grande) kihlautumiseen pettämiskohun jälkeen – ihmiskunnan tuho lähenee.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button