Videot

PWE vuoden 2021 parhaimmat elokuvat feat. Leffahullu et. Kuvakarju

Jos vahingossa joku elokuva meni ohi tänä vuonna, niin eipä hätää – tässä jaksossa päästään mukaan vuoden leffamaailmaan. PWE:llä oli ilo ja kunnia käydä leffa sisällöntuottajien Leffahullu ja Kuvakarju kanssa läpi vuoden 2021 parhaimpia elokuvia ja keskustella myös tulevista vuoden 2022 elokuvista. Kiitos kaikille faneille, seuraajille ja yhteistyökumppaneille tästä vuodesta ja elokuvallista uutta vuotta!

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button