Blogit

The Little Things

The Little Things leffa tuli katsottua kahdessa osasssa, ja toisaalta se kyllä kuvaa myös itse leffaa varsin hyvin. Katsoin leffaa ensin sellaiset parikymmentä minuuttia, jonka jälkeen leffa valitettavasti piti jättää kesken, vaikka leffa kiinnostikin todella paljon. Todellisuudessa en olisi halunnut jättää leffa kesken lainkaan, koska se vaikutti niin loistavalta, mutta toisaalta kun tiesin, että en sitä pysty loppuun asti katsomaan, niin mielummin jätin sen sitten niin, että sain katsottua mahdollisimman paljon kerralla.

Leffa jaksoi senkin jälkeen kiinnostaa jonkin aikaa, mutta sitten leffa kyllä hyvästä yrityksestä huolimatta lässähti aika pahasti, ja lopulta koko leffan loppu lässähti aika pahasti käsiin. Leffassa oli paljon potentiaali, ja tietysti loistavia näyttelijöitä kuten Denzel Washington ja Rami Malek. Denzel Washington harvoin epäonnistuu, mutta eipä hänenkään rooli nyt aivan nappiin mennyt. Rami Malekista pitää sanoa aivan sama kuin jokaisen leffan jälkeen, hyvä näyttelijä, mutta hyvin erityinen ulkonäkö vaivaa jokaisessa leffassa saaden kaikki roolit muistuttamaan liiallisesti samaa henkilöä. Kaikista eniten häiritsee tietyt maneerit ja tapa puhua, valitettavasti joka roolista tulee väkisin mieleen Freddie Mercury.

Leffa oli epäselvä kuin tämä kuvakin.

Leffaa oli haluttu tietty syvällinen merkitys, mutta mielestäni siinä epäonnistuttiin tällä kertaa pahasti, ja hyvin alkanut leffa lässähti pahasti kuin se kuuluisa pannukakku. Harvoin tulee leffaa, jonka epäonnistuminen ihan harmittaa, olisin toivonut tälle leffalle täysin toisenlaista loppua, jolloin koko leffan olisi voinut vielä pelastaa. En nyt vaan voin tätä leffaa kovinkaan paljon suositella.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button