Podcastit

Miska Kajanus ja matka Hollywoodiin

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Leffahullu Podcastissä Miskan paluu, eli haastattelussa Miska Kajanus. Tällä kertaa Miskan kanssa puhuimme hänen matkastaan Hollywoodiin ja millaista on asua sielä ja koittaa lyödä läpi ja tietenkin miten sielä hommat toimivat.
Toki kävimme myös läpi Miskan rooleja Suomessa (mm. Sorjonen sarjassa) ja Hollywoodiss, sekä hänen omista leffa projekteistaan, kameran molemmin puolin (myös tulevista).
Vierailevana co hostina jälkeen Popcorn With Esko podcastin Esko. Haastattelussa paljastui myös, että Esko ja Miska tunsivatkin ennestään, vaikka Esko ei ensin asiaa muistanut.
Jos Miskan Vihanpidot elokuva kiinnostaa niin siitä puhuimme enemmän Miskan kanssa viime syksynä Leffahullu Podcastissä, jolloin mukana oli myös elokuvan musiikeista vastaava Jukka Åkerman.
jakson kuvassa:
Miska Kajanus ja Milla Puolakanaho
elokuvassa Someone Somewhere
Kuvaaja: Hannu Aukia

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button