Videot

PWE reaktiovideo feat. Leffahullu: Star Wars The Book of Boba Fett

DISNEY+ JULKAISI JÄNNITTÄVÄN TRAILERIN JA UUDEN KEY ART -KUVAN THE BOOK OF BOBA FETT -SARJALLE. Lucasfilmin tuottama uuttuussarja alkaa yksinoikeudella Disney+ -palvelussa 29. joulukuuta. Tuttuun tapaan Popcorn with Esko ja Leffahullu käyvät läpi ensireaktion huikeasta Sagasta, jota jatketaan suositun Mandalorian-sarjan jälkihumussa. Mukana pohdintaa tulevasta ja myös yllätystraileri 38 vuoden takaa. Enjoy! p.s. juonipaljastuksia, jos ei ole nähnyt Star Warsia tai Mandaloriania. 🙂

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button