Podcastit

Geekkicast | Jakso 24 | They Call Me Trinity | Watch Out, We’re Mad!

They Call Me Trinity

Suureksi hämmästyksekseen Trinity, joka on laiska ja kelvoton, mutta myös hymyilevä revolverisankari salamannopealla oikealla kädellä, huomaa sattumalta, että hänen aina töykeä veljensä Bambino on nyt pienen kaupungin paikallinen sheriffi. Kerran hevosvaras, aina hevosvaras ja Bambino, joka esiintyy lain miehenä, aikoo varastaa majuri Harrimanin hevoset, joita ei ole polttomerkattu. Harriman sen sijaan on asettanut silmänsä tontille, jossa yhteisö rauhanomaisia mormoneja yrittää asuttaa maaplänttiä. Ennen pitkää veljekset päättävät puolustaa tätä pasifistien ryhmää, mutta onnistuakseen siinä myös mormonien on autettava pelastaakseen itsensä Harrimaniltä, joka haluaa häätää heidät pois. Tämän myötä Harrimanin tavoitteena on saada veljekset pois elävien kirjoista, mikä ei onnistu helposti, sillä mormonijoukon johtaja löytää lopulta Raamatusta maininnan, että on “aika taistella ja aika voittaa”, mikä antaa heille syyn liittyä mähisemään.

Watch Out, We’re Mad!

Kid ja Ben päätyvät jaetulle ykkössijalle kisassa, jonka palkintona on punainen rantakirppu keltaisella yläosalla. Kaverukset aikovat ratkaista ajoneuvon omistajuuden hotdogin syönti- ja oluen juontikilpailulla, mutta paikallinen rikollisjengi tuhoaa rantakirpun. Kid ja Ben haluavat kostaa… ja korvikkeen rantakirpulleen! Muun muassa kuntosalitaistelun, kätyrin kiusaamisen, prätkäturnajaisten, salamurhaajan naurunalaiseksi saattamisen ja ravintolakahakan jälkeen rikollispomo saa kaksikosta tarpeekseen ja antaa heille korvaukseksi kaksi rantakirppua yhden sijaan. Benin rantakirppu kuitenkin tuhoutuu Kidin törmätessä siihen omallaan, kun hän kiinnittää huomionsa tivolissa työskentelevään naiseen. Kirpun rungon palaessa vieressä he istuvat alas ja alkavat miettimään, mitä tehdä yhdellä rantakirpulla.

Lähteet:

https://www.imdb.com/title/tt0067355/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

https://www.imdb.com/title/tt0069697/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Watch_Out,_We%27re_Mad!&oldid=1030698181

https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Nimeni_on_Trinity_%E2%80%93_paholaisen_oikea_k%C3%A4si&oldid=19155911

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=They_Call_Me_Trinity&oldid=1031043891

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button