Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 15 | WandaVision Jakso 9

Jakso 9

Wanda vapauttaa kaksoset, mutta sitten Valkoinen Vision saapuu Hexin sisään ja yrittää tappaa Wandan ennen kuin Hexin Vision pelastaa hänet. Vale-Pietron oikeaksi nimeksi paljastuu Ralph Bohner ja Monica palauttaa hänen muistonsa. Agatha imee taistelun aikana Wandan voimia itseensä ja palauttaa Westview’n asukkaiden muistot. Huomatessaan satuttavansa ihmisiä vastustaessaan näitä, Wanda melkein poistaa Hexin. Hän kuitenkin peruu päätöksensä, kun Vision sekä Billy ja Tommy uhkaavat kadota. S.W.O.R.D.:n agentit pääsevät sisään Hexiin ja yrittävät ampua heitä, mutta kaksoset ja Monica pysäyttävät heidän luotinsa ja Darcy estää Haywardia pakenemasta. Hexin Vision palauttaa lopulta Valkoisen Visionin muistot, jolloin tämä lähtee pois paikalta. Wanda imee menettämänsä voimat takaisin, poistaa Agathan omat voimat ja manipuloi Agathan muistoja niin, että tämä luulee oikeasti olevansa Agnes. Wanda päättää poistaa Hexin, mutta viettää sitä ennen yhden illan Westviewissä perheensä kanssa. Aamulla hän pyytää tekojaan anteeksi Monicalta ja lähtee pois Westviewistä opettelemaan lisää voimiensa käytöstä.

Lopputekstien välissä näytetyssä kohtauksessa Woon kutsumat FBI-agentit pidättävät Haywardin ja eräs skrulliksi paljastunut agentti kertoo erään henkilön odottavan Monican tapaamista avaruudessa. Lopputekstien jälkeen näytetyssä kohtauksessa Wanda piileskelee syrjäisessä mökissä ja hänen astraalikehonsa opiskelee Agathan loitsukirjaa, Darkholdia, kuullessaan päässään kaksosten äänet huutamassa apua.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: WandaVision [verkkodokumentti]. Päivitetty 07.03.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=WandaVision&oldid=19616989. [Viittauspäivä 12.03.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button