Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 10 | WandaVision Jakso 3

Jakso 3

1970-luvun ympäristössä tohtori Stan Nielson kertoo Wandan olevan neljännellä kuulla raskaana. Wanda on asiasta iloinen, mutta hän ja Vision haluavat pitää asian toistaiseksi salassa naapureiltaan. Lisäksi Wandan raskaus alkaa etenemään epäormaalisti ja vanhemmiksi tulemisen jännitys saa Wandan aiheuttamaan vahingossa sähkökatkon naapuritaloihin. Vision epäilee jonkin olevan vialla, mutta Wanda kelaa jälleen aikaa muutaman sekunnin taaksepäin. Pian tämän jälkeen Wandan synnytys käynnistyy ja Geraldine auttaa häntä synnytyksessä ennen kuin Vision ehtii hakea tohtori Nielsonin paikalle. Wanda saa kaksoset, joista toisen nimeksi tulee Billy ja toisen nimeksi Tommy. Vision saa kuulla naapuriltaan Herbiltä, ettei Geraldinella ole omaa taloa Westview’ssä ja vihjauksen, ettei muilla alueen asukkaista ollut omaa perhettä tai puolisoa ennen muuttoaan Westviewiin. Agnes kuitenkin estää Herbiä paljastamasta enempää. Samaan aikaan Geraldine kuulee Wandalta tämän kuolleesta kaksoisveljestä Pietrosta ja paljastaa tietävänsä Pietron kuolleen aikoinaan taistelussa Ultronia vastaan. Wanda tajuaa Geraldinen olevan oikeasti S.W.O.R.D.:n agentti ja lähettää hänet pois Westview’stä sekä WandaVisionista takaisin todellisuuteen.

Lisäksi WandaVision-ohjelman välissä mainostetaan Hydra Soak -saippuaa.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: WandaVision [verkkodokumentti]. Päivitetty 22.01.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=WandaVision&oldid=19514199. [Viittauspäivä 23.01.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button