Podcastit

Geekkicast | Jakso 76 | A Chinese Ghost Story

Parin viikon jälkeen uusi jakso on taas ulkona!

Tällä kertaa puhuimme A Chinese Ghost Storysta, eli jälleen yhdestä Tsui Harkin klassikosta. Kuten John Woon elokuvat, A Chinese Ghost Story aloitti kokonaan uuden alagenren, jossa lukuisat tuottajat yrittivät toisintaa tämän elokuvan suosion. Kyseessä on kauhukomedia, josta löytyy huvittavia vitsejä, lennokasta toimintaa ja hyvin näyttäviä efektejä sekä rekvisiittaa.

A Chinese Ghost Storyn juonitiivistelmä: 13:34

Juonitiivistelmän lähde

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=A_Chinese_Ghost_Story&oldid=1153816544

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button