Podcastit

Geekkicast | Jakso 8 | The Boys Kausi 2

The Boysin toinen kausi jatkaa tarinaa, joka seuraa samannimistä joukkoa, kun he taistelevat superkykyisiä ihmisiä vastaan, jotka väärinkäyttävät kykyjään. Pojat jatkavat pyrkimyksiään voittaa Vought huolimatta siitä, että hallitus jahtaa heitä, ja Butcheria syytetään Stillwellin murhasta. Piilotellessaan yhdessä Hughie, MM, Frenchie ja Kimiko oppivat, että supervoimia omaava terroristi, jolla on telekineettisiä kykyjä, on irti. He yrittävät ilmoittaa Raynorille, mutta tuntematon salamurhaaja tappaa hänet. Hughien toiveita vastaan, Frenchie kutsuu Butcherin johtamaan pojat kohti uusia haasteita. Deep liittyy Alastair Adanan kollektiivikirkkoon yrittäen saada takaisin suosiota seitsemän kanssa. Butcher järjestää sopimuksen Malloryn kanssa telekineettisen terroristin vangitsemiseksi vastineeksi siitä, että Mallory löytää Beccan sijainnin. Myöhemmin pojat oppivat terroristin olevan Kimikon nuorempi veli Kenji. Uusi kehitys konfliktissa syntyy, kun Butcher saa tietää, että Vought pitää Beccaa vankina poikansa kanssa, jonka isä on Homelander. Samalla, kun Butcher yrittää pelastaa vaimonsa, Stormfront mainostaa hänen valkoisen ylivoiman sanomaansa liittyessään Seveniin ja pyrkii saamaan Homelanderin johtamaan superit maailmanvaltaan.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: The Boys (2019 TV series) [verkkodokumentti]. Päivitetty 29.11.2020. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Boys_(2019_TV_series)&oldid=991319921. [Viittauspäivä 29.11.2020.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button