Podcastit

Spesiaali | Jakso 82 | Kommenttiraita | Ghost Rider

Marvel-kommenttiraitaprojekti on tullut päätökseen!

Viimeisenä Marvel-leffana katsoimme Ghost Riderin. Odotimme, että luvassa on ehkä ihan jees sarjisleffa, joka jättää lähinnä toiveita paremmasta. Sellaisena me tämän muistimme. Olimme päinvastoin suorastaan positiivisesti järkyttyneitä siitä, miten paljon pidimme Ghost Riderista nyt vuosien jälkeen. Elokuvana Ghost Riderissa on puutteita, mutta sarjakuva-adaptaationa se saattaa olla jopa yksi parhaimmista teoksista, jonka olemme nähneet leffarintamalla.

Kesto: 1 h 45 min

Ghost Riderin saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/ghost-rider

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button