Podcastit

Geekkicast | Jakso 109 | The Warriors

Uusi Geekkicast kas tässä!

Käsittelimme tällä kertaa kuuntelijan ehdottamaa elokuvaa eli The Warriorsia, joka on kulttielokuva vuodelta 1979. Kyseessä on aika omintakeinen tapaus, jonka tyylistä ei ole myöhemmin nähty. Tämä johtunee muun muassa siitä, että The Warriors on hyvin aikasidonnainen elokuva, jota kuvattiin suurimmilta osin New Yorkissa ja johon palkkattiin avustajiksi oikeita jengiläisiä. Elokuvassa esitetty New York ei ole silti täysin realistinen, vaan "kohonnutta todellisuutta" siitä tilanteesta, kun jengien asema vahvistuu entisestään.

The Warriorsin juonitiivistelmä: 30:00

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Warriors_(film)&oldid=1231761385

The Warriorsin saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/soturit
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-fVzlgKy9gw&list=PL8uaBjKrKP7l7V_XmzszgW5BoN58MRMqD&index=1

Finncon 2024: https://2024.finncon.org/

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button