Podcastit

Kuulumiset | Jakso 46 | Törkeyden huippu, nostalgianyrkki nokkaan ja huutokauppahuutikset

Kuulumiset on taas täällä!

Aiheina mm. Finncon, viimeisimmät palautteet, Nintendo Direct, Summer Game Fest, Baki Hanma vs Kengan Ashura, Baki-sarja, Golden Kamuy -elokuva, Shin Megami Tensei V: Vengeance, Alan Wake II: Night Springs, Yakuza 4, Like A Dragon Gaiden, It’s Always Sunny in Philadelphia ja moni muu aihe.

Kuulumiset 00:00-02:37:43
Yakuza 4 Remastered ja Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: 19:31-50:37
Hahmojen merkitys ja nostalgia: 01:53:42-02:32:56

Uutiset 02:37:44-04:40:37
Pelitapahtumat: 02:37:45-03:37:49
Keräilykorneri: 03:37:50-04:16:08

Ehdota leffa!: strawpoll.com/e2naXNNzwyB

Finncon 2024: https://2024.finncon.org/

Jarmon blogi: https://maloneplays.blogspot.com/

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button