Podcastit

Spesiaali | Jakso 81 | The Acolyte Jaksot 1-4

The Acolyte on saapunut Disney+:aan!

Star Wars -sarja The Acolyte hyppää aikaudelle, jota ei ole aiemmin nähty sarja/elokuvapuolella. Tarina tapahtuu noin 100 vuotta ennen The Phantom Menacea, ja suurin osa hahmoista on sarjaa varten luotuja uusia tuttavuuksia. Vaikutteita otetaan High Republic -sarjakuvista ja -kirjoista, joka on kyseisen aikakauden nimi. The Acolytessa on vahvuutensa, mutta myös selkeät heikkoutensa, jotka voidaan toisaalta korjata myöhemmissä jaksoissa. Meininki on vahvempaa kuin uskalsi toivoa, mutta olemme vielä varuillamme siitä, mitä tuleman pitää.

The Acolyte Jaksojen 1-4 juonitiivistelmä: 14:53

Juonitiivistelmien lähteet
Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Acolyte&oldid=22445492
Collider: https://collider.com/the-acolyte-episode-4-recap/

The Acolyten saatavuus
Disney+: https://www.disneyplus.com/fi-fi/browse/entity-a5c84b7d-fd4e-42c8-95e3-960e73e1a71e

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button