Podcastit

Geekkicast | Jakso 92 | Jingle All the Way

Vuoden viimeinen jakso on täällä!

Aiheeksi päätyi jouluteemainen elokuva nimeltään Jingle All the Way. Kyseessä on leffa, jolle löytyy vihaajia, mutta monille se on Arska-klassikko, jonka aikakaudelleen tyypillinen komedia saattaa synnyttää katsojassa nostalgiaa. Tämä efekti toimii myös meidän kohdalla, mutta haluamme korostaa, että Schwarzenegger on leffan sielu. Hän on lopulta suurin syy siihen, miksi tätä leffaa katsotaan vielä tänä päivänä.

Jingle All the Wayn juonitiivistelmä: 10:29

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Jingle_All_the_Way&oldid=1190199126

Jingle All the Wayn saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/isani-on-turbomies
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=z4EM9Q3cmsU

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button