Blogit

The Hit Man Biorex

Hyvin tapahtumarikas ja mielenkiintoinen perjantai päättyi lopulta Biorexiin ja katsomaan elokuvaa nimeltä The Hit Man. Hitmaneita on tullut nähtyä ennenkin, mutta ihan sellaisesta leffasta tässä Samu Haberin.. Ei kun siis Glen Powellin tähdittämässä leffassa ei kuitenkaan ollut kyse. En itse asiassa tiennyt edes leffaan mennessä sen paremmin mitä olin menossa katsomaan, mutta kyseessä oli tällä kertaa hyvinkin rauhahallinen, enemmänkin romanttisen komedian puolelle menevää viihdettä. Ja nimeomaan viihdettä, nimittäin nyt kyllä viihdyin leffassa tämän parituntisen enemmän kuin hyvin.

Mutta ennen kuin mennään siihen, niin aloitetaanpas aamusta. Matkasin nimittäin aamulla ensimmäisenä Mareksoundille Munkkiniemeen, ja siellä oli ohjelmassa hieman kuvauksia. Mitä siellä sitten kuvattiinkaan niin siitä tulee juttua hieman myöhemmin. Joka tapauksessa kuvaukset liittyvät yhteen todella siistiin juttuun, josta pääsen teille kertomaan lisää hieman myöhemmin. Tämän jälkeen suuntasin vielä Helsingissä Mechelininkadulle, ja sieltä tietysti löytyy Future Movie Shopin myymälä, jossa kävin taas hieman päivittelemässä leffahyllyjä. Tällä kertaa mukaan tarttui yhteensä peräti viisi leffaa, kolme 4K leffaa ja pari sitten Bluraynä lisäksi. Näistäkin toki sitten lisää kun leffat on tullut katsottua, mutta hyviä leffoja tarttui kyllä taas mukaan. Täytyy edelleen kyllä todeta, että kiva asioida liikkeessä, josta löytyy paljon tavaraa hyllystä, hinnat on kohdillaan ja asiakaspalvelukin vielä vallan mallikasta. Kiva käydä aina vierailemassa ja vaihtamassa kuulumisia, vaikka toki nuo hyvät valikoimat löytyvät myös verkkokaupasta.

Päivän päätteksi kuitenkin ehti sitten vielä leffaan ja hyvä että tuli mentyä. Hit Man oli pitkästä aikaa leffassa tälläistä ehkä aavistuksen mysteeri-draama-komedia tyyppistä rauhallisempaa leffa, mutta erittäin hyvää sellaista. Pieni sali, eikä paljon porukkaa, mutta itse sen sijaa muutaman kerran ihan ääneenkin naurahtelin. Muuten, muistatko vielä kun olin viimeksi tässä 4 Plus salissa, silloin lensi popparit lattialle ennen kuin leffa ehti alkaakaan, tällä kertaa leffan jännitävin kohta oli kun pelästyin ihan sikana kun jonkun takana istuvan penkki lävähti vauhdilla lähtöasentoon. Itse osasin asiaan jo varautua, mutta onhan se vähän silti rasittavaa kun joutuu aina pitämään penkin reunoista kiinni kun vaihtaa asentoa, ja itse sitä asentoa tulee vaihdettua leffassa aika usein. Mutta pysyimpähän ainakin penkissä tällä kertaa ja eväätkin meni lattian sijasta suuhun.

Leffassa parasta oli tällä kertaa ihan rehellisesti hyvä juoni. Leffassa rakennettiin koko ajan sujuvasti jotain, mutta loppua en kyllä osannut mitenkään aavistaa. Tälläiset leffat ovat juuri parasta kun joutuu keskittymään mitähän seuraavaksi, mutta silti juonta ei pysty ennakkoon lukemaan. Myös näyttelijät Glen Powelin lisäksi suoriutuivat rooleistaan erinomaisesti, etenkin Adria Arjona oli todella todella hyvä! Leffaa on muuten ollut tuottamassa Ozarkin Marty Byrde eli Jason Bateman ja tämän ilmeisesti on tulossa myös juuri Netflixiin, jos nyt ihan oikein ymmärsin!

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button