Videot

MPS #49: X-Men´97 (koko 1. kausi)

Marvel Podcast Suomen omat Leffa-Ahma-Nikke ja Ossi Kyklooppikarju käyvät läpi X-Men ’97 -sarjan ensimmäisen kauden perin pohjin spoilereiden kera. Sarjassa riittikin riemua niin uusille kuin vanhoillekkin Ryhmä-X -faneille.

Ennen varsinaista arvostelua tietenkin käydään läpi viimeisimmät Marvel-maailman uutiset ja huhut (joita onkin valtavasti) ja kaverusten omat Marvel-kuulumiset. Nikke mm. kertoo monista lukemistaan Marvel sarjakuvista, sekä X-Men ’97 Making of dokkarista, sekä kertoo osallistuvansa Poriconiin.

Mitä SINÄ pidit X-Men ’97 -sarjasta? Entä onko alkuperäinen ysärianimaatio tuttu sinulle? Millaisia odotuksia sinulla on kakkoskauden suhteen? Kerro mietteesi, kuulemme ne mielellämme!

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#xmen97 #xmen #xmenanimationseries #xmenanimation #marvel #marvelentertainment #marvelstudios #marvelanimation #marvelcomics #mcu

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button