Videot

MPS #46: Madame Web

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen omat verkkopäät Ossi Kuvaverkko ja LeffaParker Nikke kertovat mietteensä Sony/Marvel leffasta Madame Web.

Koska Sony tekee varsin laadukkaita Marvel leffoja piti Ossi oikein pakottaa tämä katsomaan, jotta voidaan molemmat kertoa mietteemme. Nyt siis kerrotaan oliko Madame Web hyvä elokuva, vai ei. Tai onko se edes parempi kuin Morbius.

Mukana jaksossa tuttuun tapaan Marvel uutiset ja huhut, luettuna, katsottuna, pelattuna ja onpa mukana myös pieni unboksaus.

Mitä mieltä jaksosta? Oletko nähnyt Madame Web elokuvan? Tai aiotko katsoa sen? Mitä mieltä olit (jos olet nähnyt)? Tai odotatko innolla Sonyn seuraavia Marvel leffoja?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#madameweb #marvel #marvelcomics #marvelentertainment #marvelpodcast #comicbooks #comics #comicbookmovies #sony #sonypictures #spiderman #spidergirl #dakotajohnson

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button