Podcastit

MPS #45,5 Alex Paknadel Red Goblin (2023) run

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Taas on aika LeffaGoblin Niken turista vähän Marvel sarjakuvista ja tällä kertaa aiheena Alex Paknadelin 10 numeroinen Red Goblin juoksu viime vuodelta. 

Olen todella suuri Green Goblin, Hobgoblin ja ties minkä Goblin fani, joten kiinnosti heti lukea kun kuulin että tulee Red Goblin lehti. Varsinkin kun tämä liittyy vahvasti Norman Osborniin, sillä lehden päähahmo on Normanin pojan (Harry) poika Normie Osborn, joka saa itselleen symbiootin. 

Nyt kerron hieman mietteitäni tästä juoksusta ja miten se itselle toimi ja millainen tarina ja kuvitus oli. 

Oletko sinä lukenut tätä? Mitä mieltä? Tai heräsikö tämän myötä kiinnostus lukea? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button