Videot

Kuvakarju-arvostelu: Heinähattu, Vilttitossu ja kana (2024)

Jo klassikkostatukseen kiirineisiin Heinähattu ja Vilttitossu -kirjoihin perustuvat elokuvat ovat saaneet jatkoa. Heinähattu, Vilttitossu ja kana perustuu samannimiseen kirjaan ja kertoo tarinan siitä, miten elokuvan nimisiskosten ollessa erillään, kumpikin kohtaa kanan. Toinen ystävystyy siipiveikon kanssa, toinen taas riitaantuu. Hupsua lastenelokuvaa tähdittävät Eedla Höglund, Klaara Höglund, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Janne Kataja, Lari Halme, Kaisa Hela, Ernest Lawson ja Ella Rönkkö. Elokuvan ohjasi Reetta Aalto. Käsikirjoituksesta vastasivat Sinikka ja Tiina Nopola, Emma Nopola ja Lenka Hellstedt.

Kirjan Heinähattu, Vilttitossu ja kana kirjoittivat Sinikka ja Tiina Nopola.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja blueskyssa.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button