Videot

Kuvakarju arvostelu Echo jaksot 1×01 03

Marvel Studios tuo Hawkeye-sarjassa elävän toiminnan debyyttinsä tehneen Maya Lopez- hahmon takaisin ihmisten kotiin, tämän oman spin-off -sarjan muodossa. Echo-sarjassa Maya palaa kotiin kintereillään ampumansa Kingpinin alaiset. Hän suunnittelee samaan aikaan Kingpinin vallan kaappaamista, mutta päätyy myös tutustumaan uudelleen juuriinsa choctaw-heimon jäsenenenä. Echo-sarjan on luonut Marion Dayre. Ensimmäisen jakson ohjasi Sydney Freeland ja kolmannen Catriona McKenzie. Ensimmäisen jakson kirjoittivat Marion Dayre ja Josh Feldman & Steven P. Judd, sekä Ken Kristensen. Toisen jakson kirjoittivat Dayre ja Feldman & Judd, sekä Ellen Morton. Kolmannen jakson käsikirjoituksesta vastasivat Dayre ja Kristensen.

Echo ja Maya Lopez -hahmot loivat David Mack ja Joe Quesada.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button