Podcastit

Marvel Podcast Suomi #43: What if…? -kausi 2

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Mitä jos… Leffa-Watcher Nikke ja Ossi Kuva-Carter matkaisivat halki multiversumin ja arvostelisivat Marvel Studiosin What if…? -sarjan toisen kauden? Se luultavasti näyttäisi ja kuulostaisi Marvel Podcast Suomen jaksolta numero 43, ja vuoden 2024, sekä kolmannen kauden ensimmäiseltä suomalaiselta Marvel-podcast -jaksolta. Hyppää siis kansamme Marvelin sankareiden maailmaan, tarkastelemaan alati kasvavan multiversumin mahdollisuuksia ja pohtimaan… mitä jos?

Mikä oli sinun suosikki jaksosi What if…? -sarjan toiselta kaudelta? Löytyikö suosikkihahmoja? Entäpä kausi kokonaisuutena, miten se pärjää vertailussa ensimmäiselle? Mille jaksoille toivoisit jatkoa?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!

Twitter: marvelcast_fi

Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!

Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu

Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button