Videot

Kuvakarju-arvostelu: Tokyo Story (東京物語, Tōkyō Monogatari, 1953)

Yksi maailman parhaimmista elokuvista palaa Suomen elokuvateattereihin. 120-vuotta Yasujiro Ozun syntymän ja 70-vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen japanilainen mestariteos herää uudelleen henkiin. Tarinassa vanha pariskunta matkaa Tokioon tapaamaan lapsiaan ja lastenlapsiaan. Toisen maailmansodan muuttamassa Japanissa sukuloiminen ei kuitenkaan ole enää samanlaista kuin ennen. Katkeransuloisen perhedraaman on ohjannut Yasujiro Ozu, joka vastasi myös käsikirjoituksesta toverinaan Kogo Noda. Elokuvaa tähdittävät Setsuko Hara, Chishuu Ryuu, Chieko Higashiyama, Kyooko Kagawa, Haruko Sugimura, So Yamamura, Kuniko Miyake, Shiroo Oosaka, Eijiroo Toono, Nobuo Nakamura, Hisao Toake, Mutsuko Sakura, Toyo Takahashi ja Sachiko Mitani.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button