Podcastit

Marvel Podcast Suomi #40,5 The Falcon and The Winter Soldier

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen oma Talvisoturi Nikke höpisee hieman parin vuoden takaisesta Marvel Studion Disney+ sarjasta The Falcon and The Winter Soldier. 

Aloin lukemaan Sam Wilsonin Captain America Symbol of Truth sarjakuvaa ja siitä lähti heti ajatus, että tämä sarja pitää katsoa uudelleen. Toki olin jo aiemmin suunnitellut sitä, sillä Winter Soldier on yksi lempi Marvel hahmoistani, niin sarjakuvissa, kuin MCU:n puolella. 

Jaksossa käyn läpi mietteitäni paitsi koko sarjasta, niin myös jakso jaksolta spoilereiden kera. 

Mitä mieltä tästä sarjasta? Oletko nähnyt useammin kuin kerran? Entä miten hahmot toimii sinulle? Entä näyttelijät? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button