Podcastit

Marvel Podcast Suomi #40 Loki koko 2. kausi

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen omat Leffahullun variantti Lokke ja Kuvakarjun variantti Ossie kertovat TVA:n ilosanomaa ja loistokkaasta tarkoituksesta, sekä puhuvat nyt Marvel Studion Disney+ sarjasta Loki ja nimenomaan sen toisesta kaudesta. 

Tällä kertaa kyseessä on spoilerin täyteinen jakso, eli jos haluat kuulla herrojen mietteet ilman spoilereita, kannattaa katsastaa ensifiilis jakso. 

Mukana jaksossa on myös MPS katsojien ja kuulijoiden mietteet Lokista, sekä tuttuun tapaan Marvel maailman uutiset ja huhut, sekä katsottuna, luettuna, pelattuna ja reaktiot Madame Web ja What If…? kausi 2 trailereista. 

Mitä mieltä sinä olet Lokin 2. kaudesta? Entä jaksossa käsitellyistä uutisista ja huhuista? Tai miltä maistui trailerit? Odotatko innolla kyseisiä projekteja? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button