Podcastit

Marvel Podcast Suomi #38,5 Chip Zdarskyn Daredevil run

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Marvel Podcast Suomen oma Leffapaholainen Nikke halusi vähän ottaa lisää käsittelyyn Marvelin sarjakuvia ja nimenomaan myös näitä hieman isompia kokonaisuuksia, näiden eventtien lisäksi, mitä meillä onkin jo käsitelty. 

Ja Chip Zdarskyn 4 vuotinen Daredevil runi, on varsin hyvä tällaiseksi. 

En ole pahemmin lukenut mitään pidempiä Daredevil pätkiä, vaan enemmän sieltä täältä, mutta kun Zdarskyn tarina sai paljon kehuja päätin alkaa lukemaan sitä. Ensin en tajunnut että se oli jaettu kahtia, joten aloitin ensin siitä jälkimmäisestä. Luettuani noin 6-8 numeroa huomasin että oli tullut myös 36 numeroa ennen sitä, mikä onkin juuri se kehuttu osio, joten päätin aloittaa heti sen. 

Otetaan kuitenkin käsittelyyn nyt ne molemmat (koska ne on samaa suurempaa kokonaisuutta), sekä vähän juttua Daredevil Woman Without Fear lehdestä, jonka Zdarsky myös kirjoitti. 

Mitä mieltä tällaisista jaksoista? Entä oletko lukenut tätä? tai oletko lukenut muuta Zdarskyä? Mitä mieltä tästä tarinasta? Mikä on sinun suosikki Daredevil runi? Entä mistä sinä haluaisit samanlaisen jakson? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button