Podcastit

Vares sarjan kuvauksissa (haastatteluita)

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Kävin katsomassa Vares tv-sarjan kuvauksia Turun Brinkhallin kartanolla. 

Samalla haastattelin uutta Jussi Vares näyttelijää Leo Sjömania, sarjan ohjaaja Tuukka Temosta, sekä Mikko Koukia, joka näyttelee yhtä poliisia. 

Oli todella mahtava päästä katsomaan miten tällainen produktio valmistuu, vaikka visiitti oli lyhyt niin se oli sitäkin kiinnostavampi. Olen rakastanut leffoja ja sarjoja lapsuudesta asti ja aina halunnut päästä katsomaan kuvauksia ja vihdoin se oli mahdollista. 

Oli myös mukava jutella taas Tuukka Temosen kanssa ja varsinkin kun tämä on ensimmäinen produktio mikä ei ole Temosen omaa käsialaa. 

Pääsin myös jututtamaan lyhyesti uutta Vares näyttelijää Leo Sjömania, mikä olikin mahtavaa, sillä olen iso Vares fani ja näin Turkulaisena (tai no melkein) niin Vares on aina ollut tärkeä itselle. 

Oli myös hienoa jutella Mikko Koukin kanssa, sillä hänkin on ollut monessa mukana, kuten yhdessä Vares leffassa, niin myös teatterin puolella Vares produktioissa. 

Podcast jaksossa voitte katsoa/kuunnella mitä kaikkea juteltiin herrojen kanssa, sekä nähdä pientä kulissien takaista menoa (jos katsot tubesta). 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button