Podcastit

Spesiaali | Jakso 71 | Kommenttiraita | Mad Max 2

Uusi kommenttiraita on ulkona!

Tällä kertaa katsoimme Mad Max 2 -elokuvan. Meininki ei ole yhtä dynaamista kuin ykkösessä, mutta leffalla on muita hyviä puolia: mm. maailman design, viihdyttävät hahmot ja skaalaltaan kunnianhimoinen jahtikohtaus. Leffalle löytyy monta syytä, miksi se voisi olla paras alkuperäisestä trilogiasta, mutta mitä me olemme mieltä? Jaksosta selviää!

Mad Max 2:n saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/mad-max-2-asfalttisoturi
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=GgSyQEQxFkQ

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button