Videot

Kuvakarju-arvostelu: Kimpassa 99 (Tillsammans 99, 2023)

Kaksikymmentäneljä vuotta Kimpassa-elokuvansa julkaisun jälkeen Lukas Moodysson palaa vanhojen hahmojensa pariin. Viime elokuva sijoittui vuoteen 1975, ja nyt vuoteen 1999 sijoittuvassa tarinassa Kimpassa-kollektiivi on kutistunut kahteen jäseneen. Göran ja Klasse kutsuvat vanhoja suurperheensä jäseniä viettämään syntymäpäiviä. Täällä vanhat romanssit heräävät eloon ja ihmiset joutuvat kohtaamaan todellisuuden ikääntymisestään. Elokuvan on ohjannut ja kirjoittanut Lukas Moodysson. Sitä tähdittävät Gustaf Hammarsten, Shanti Roney, Anja Lundqvist, Olle Sarri, Jessica Liedberg, Lisa Lindgren, Cecilia Frode, Lars Frode, Henrik Lundström, Sten Ljunggren, David Dencik, Jonas Karlsson, Julia Heveus ja Clara Christiansson Drake.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button