Uutiset

D100: Olipa kerran elokuvastudio – nyt Disney+ suoratoistopalvelussa

Tsekkaa traileri Disneyn 100-vuotisesta tarinasta

DISNEYN 100-vuotisjuhlan kunniaksi Walt Disney Animation Studios on julkistanut lyhytanimaation Olipa kerran elokuvastudio Disney+ suoratoistopalvelussaan. 

D100: Olipa kerran elokuvastudio
Walt Disney Animation Studiosin rakastettujen hahmojen tähtijoukko kokoontuu yhteen Olipa kerran elokuvastudio -lyhytelokuvassa.
Luvassa on viihdyttävä ja tunteikas jälleennäkeminen, kun hahmot kerääntyvät näyttävään ryhmäkuvaan Disneyn 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Lyhytelokuvassa nähdään 543 hahmoa yli 85:stä pitkästä ja lyhyestä Disney-elokuvasta, ja siinä esitellään tuttuja sankareita ja roistoja, prinssejä ja prinsessoja, kätyreitä ja velhoja – täysin uusina käsin piirrettyinä ja CGI-animoituna.
Lyhytelokuvalla juhlistetaan Disneyn tarinankerrontaa, taiteellisuutta ja teknologisia saavutuksia kymmeneltä eri vuosikymmeneltä.
Olipa kerran elokuvastudio on Dan Abrahamin ja Trent Correyn käsikirjoittama ja ohjaama sekä Yvett Merinon ja Bradford Simonsenin tuottama, ja se saa ensi-iltansa  Disney+ -palvelussa maanantaina 16. lokakuuta 2023, Disneyn 100-vuotispäivänä. LINKKI TRAILERIIN.
Disney+ -palvelussa lyhytelokuva Olipa kerran elokuvastudio on tribuutti Disney-hahmoille kymmeneltä eri vuosikymmeneltä. Lyhytelokuvassa voi nähdä peräti 543 Disney-hahmoa, mutta myös alkuperäisiä suomalaisia ääninäyttelijöitä palasi antamaan äänensä klassikkohahmoille – muun muassa Heidi Kyrö Mulanille.
Anna: Saara Aalto
Elsa: Katja Sirkiä
Maui: Veeti Kallio
Mulan: Heidi Kyrö
Tiana: Laura Voutilainen
Tähkäpää: Maria Ylipää
Vaiana: Yasmine Yamajako
Muissa rooleissa: 
Katja Aakkula
Osku Ärilä
Markus Blom
Winston Hämäläinen
Wali Hashi
Heljä Heikkinen
Aleksi Johansson
Petrus Kähkönen
Peter Kanerva
Markus Bäckman
Jon-Jon Geitel
Pinja Hanski
Sami Hedberg
Eelis Ignatius
Mikko Jokinen
Panu Kangas
Tero Koponen
Mikko Kouki
Minka Kuustonen
Matti Laitinen
Tuukka Leppänen
Sasu Moilanen
Maaria Nuoranne
Antti LJ Pääkkönen
Jukka Rasila
Jarmo Koski
Silja Kutvonen
Saara Lehtonen
Petri Liski
Markus Niemi
Jukka Nylund
Juha Paananen
Carla Rindell
Otava Rossi
Sanna Saarijärvi
Kosmo Salminen
Nina Tapio
Vertti Uusitalo
Maria Ylipää
Jonas Saari
Joonas Saartamo
Ilkka Villi

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button