Videot

Kuvakarju-arvostelu: Ahsoka – jakso 1×08 (sisältää SPOILEREITA)

Uusi Star Wars -sarja on jälleen alkanut Disney Plussalla. Tällä kertaa parrasvaloihin pääsee The Clone Wars ja Rebels -sarjoista tuttu Ahsoka Tano, ensimmäistä kertaa omassa elävän toiminnan sarjassaan. Entisen jediritarin tehtävänä on löytää aikaanaan kadonnut Ezra Bridger, yhdessä muiden Rebels-sarjasta tuttujen hahmojen kanssa. Samaan aikaan Pimeän puolen kätyrit pyrkivät palauttamaaan suuramiraali Thrawnin valtaan. Sarjaa tähdittävät Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Eman Esfandi, Evan Whitten, Ariana Greenblatt, Genevieve O’Reilly ja Lars Mikkelsen, sekä Hayden Christensen ja Anthony Daniels. Ahsoka -sarjan luojana häärii Dave Filoni, joka myös kirjoitti koko sarjan. Kahdeksannen jakson ohjasi Rick Famuyiwa.

Tähtien sota -maailman loi George Lucas.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button