Podcastit

Geekkicast | Jakso 85 | Parasite

Uusi Geekkicast-jakso on ulkona!

Jatkamme korealaisista elokuvista puhumista, nimittäin tällä kertaa keskustellaan Parasitesta. Kyseessä on suurta suosiota ja huomiota kerännyt Bong Joon-Hon elokuva, joka on erikoinen ja mielenkiintoinen tapaus. Genremääritelmää pakeneva leffa on todella pikkutarkasti suunniteltu ja kokonaisvaltaisesti ohjattu teos, jossa kirjoitus on hyvin keskeliästä ja näyttelijöiden työ niin vakuuttavaa, että he niin sanotusti katoavat tuodessaan hahmojensa persoonat esille. Leffassa on monia hyviä puolia, jotka antavat myös hyviä syitä palata siihen ensimmäisen katsomiskerran jälkeen.

Parasiten juonitiivistelmä: 11:17

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Parasite_(2019_film)&oldid=1174859193

Parasiten saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/parasite-2019
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=EfDWl002_7E

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button