Podcastit

Superman The Movie (1978) 45v.

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Legendaarisesta legendaarisin DC:n elokuva Superman The Movie täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta, joten päätin pitkästä aikaa katsella sen ja pitihän siitä arvostelua tehdä.  

Pyysin mukaan juttelemaan Teräsmiehestä Marvel Podcast Suomen co-hostin Ossi Kuvakarjun. Sillä kyllähän me myös DC:stä tiedetään jotain ja myös heidän leffoja katsottu. 

Elokuvan on ohjannut legendaarinen Richard Donner, joka myöhemmin ohjasi mm. kaikki Tappava Ase leffat.
Ja elokuvan on kirjoittanut yhtä legendaarinen Mario Puzo, joka on kirjoittanut Kummisetä kirjan ja leffat. Ja kyllä näillä pitäisi saada loistava elokuva aikaan. 

Mutta mitä mieltä Marvelistit on tästä DC:n ensimmäisestä Superman leffasta? Tai muista Teräsmies leffoista? Se selviää kenties jaksosta. 

Mukana myös DC aiheisia uutisia ja huhuja, sekä luettuna ja katsottuna osiot. 

Oletko sinä nähnyt tämän leffan? Mitä mieltä siitä? Kuka on sinun suosikki Superman näyttelijä? Entä Lex Luthor? Tai mikä on sinun suosikki Superman leffa? 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button