Podcastit

Spesiaali | Jakso 69 | Ahsoka Jaksot 1-4

Muutaman kuukauden tauon jälkeen palaamme taas Star Warsin pariin!

Tällä kertaa puhumme viimeisimmästä kaukaiseen galaksiin sijoittuvasta Disney+-sarjasta eli Ahsokasta. Dave Filoni lähti luomaan ensimmäistä kertaa omaa näyteltyä Star Wars -sarjaa harjoiteltuaan live-action-tuotantoa The Mandalorianin ja The Book of Boba Fettin parissa. Ahsoka jatkaa tarinaa, joka hänellä jäi kesken Star Wars Rebelsissä, mikä voi olla ongelma niille katsojille, jotka eivät ole tutustuneet Star Warsin animaatiopuoleen. Rebelsin faneille löytyy myös omat mahdolliset ongelmansa, mutta Ahsokan alkupuoli on ollut silti mielestämme tasaisen laadukasta verrattuna muihin Disney+:n SW-sarjoihin.

Ahsokan Jaksojen 1-4 juonitiivistelmä: 27:07

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Ahsoka_(televisiosarja)&oldid=21811327

Ahsokan saatavuus
Disney+: https://www.disneyplus.com/fi-fi/series/ahsoka/pdpjs2TO4zJ4

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button