Podcastit

Geekkicast | Jakso 80 | Son of Godzilla

Uusi Godzilla-jakso on ulkona!

Tällä kertaa puhutaan Son of Godzillasta, joka on paljon mielipiteitä jakanut Godzilla-leffa. Sillä on hetkensä, jolloin sen seikkailu, toiminta ja huumori toimivat, mutta löytyy myös vaisuja hetkiä, skripti ei ole kovin vahva ja erikoistehosteet eivät ole samalla tasolla kuin vaikka Godzilla Raids Againissa. Leffa on kuitenkin tärkeä tässä saagassa, koska se on hyvä esimerkki kevyimmistä Godzilla-teoksista, minkä lisäksi se esittelee Minillan.

Son of Godzillan juonitiivistelmä: 21:54

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Son_of_Godzilla&oldid=1157940122

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button