Videot

MPS Bonus: The Punisher: Dirty Laundry

Tää onki sit vähän erilainen faninleffa, sillä pääosassa on itse Thomas Jane, joka näytteli Punisheria vuoden 2004 leffassa.

Tai voiko tätä edes fanileffaksi kutsua? No voi koska tämä 10min lyhyt elokuva ei ole Marvelin tekemä ja Thomas Jane on itse sanonut tätä nimeomaan fanileffaksi, jollainen se kieltämättä on.

No tästä huolimatta meidän Rankaiseva LeffaFrank otti tämän vuoden 2012 lyhärin käsittelyn, pienen bonus videon muodossa.

Oletko sinä nähnyt tämän? Tai edes kuullut moisesta? Mitä mieltä olet jos olet nähnyt?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#punisherdirtylaundry #punisherfanfilm
#punisher #frankcastle #thomasjane #ronperlman #marvel #marvelentertainment #marvelpodcast #marvelcomics #marvelcomics #marvelmovies #elokuva #leffa #movie #fanfilm

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button