Uutiset

PRIME VIDEO JULKAISI ODOTETUN THE CONTINENTAL: FROM THE WORLD OF JOHN WICK -SARJAN VIRALLISEN TRAILERIN

Prime Video julkaisi viime viikonloppuna pitkään odotetun The Continental: From the World of John Wick -sarjan virallisen trailerin. Traileri vie katsojat takaisin 1970-luvulle ja tarjoaa maistiaisen eksklusiivisen Continental-hotellin maailmasta. Ensimmäinen jakso julkaistaan perjantaina 22. syyskuuta, jonka jälkeen uusia jaksoja ilmestyy viikoittain. Sarja täydentää edelleen niitä etuja ja viihdetarjontaa, joista Prime-jäsenet nauttivat vain yhdellä jäsenyydellä.

 

Kolmiosainen The Continental: From the World of John Wick johdattaa katsojat suoraan suursuosion saavuttaneen John Wick -universumin keskipisteeseen, legendaariseen salamurhaajien kansoittamaan Continental-hotelliin. Sarjassa seuraamme tapahtumia nuoren Winston Scottin näkökulmasta 1970-luvun helvetillisessä New Yorkissa, jossa hän kohtaa menneisyytensä varjot, jotka hän jo luuli jättäneensä taakseen. Winston kulkee vaarallisen polun hotellin salaperäiseen alamaailmaan, pyrkien kaappaamaan vallan – ja lopulta nousemaan valtaistuimelle.

 

The Continental: From the World of John Wick -sarjan on tuottanut Lionsgate Television. Sarja vie yleisön New Yorkin tunnetuimman salamurhaajien hotellin varhaisiin päiviin. Pääosissa nähdään Colin Woodell,  Mel Gibson, Michelle Prada, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate, Jessica Allain, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb and Peter Greene.  

 

Johtavat tuottajat:    Albert Hughes, Charlotte Brandstrom        

Käsikirjoittajat:    Greg Coolidge, Kirk Ward, Shawn Simmons 

Tuottajat:             Basil Iwanyk

Erica Lee

Albert Hughes

Kirk Ward

Greg Coolidge

Chad Stahelski

Derek Kolstad

David Leitch

Shawn Simmons

Paul Wernick

Rhett Reese 

Marshall Persinger 

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button