Videot

Kuvakarju-arvostelu: Barbie (2023)

Maaliskussa 1959 markkinoille ilmestyi uusi, aikuista naista esittävä nukke. Yhtäkkiä maailman lapset heittivät vauvanukkensa pois ja heidän elämänsä mullistui. Ainakin Barbie-nukkejen perspektiivistä. Kun totuus selviää nukeille, on ainekset elokuvaan nopeasti kasassa. Lady Bird ja Little Women -elokuvien mestariohjaaja Greta Gerwig on tarttunut haasteeseen ja ohjannut elokuvan Mattelin ikonisesta nukesta. Gerwig myös käsikirjoittielokuvan kumppaninaan Noah Baumbach. Elokuvaa tähdittävät Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Issa Rae, Rhea Perlman ja Will Ferrell.

Barbie-nuken luoja on Ruth Handler.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button