Podcastit

Geekkicast | Jakso 77 | I Love Maria

Uuden Geekkicastin aika!

Parin viikon tauon jälkeen on aika puhua I Love Mariasta, ja sen myötä Tsui Harkista. Tälläkään kertaa Hark ei ole virallisesti leffan ohjaaja, mutta hän on ollut leffassa isosti mukana. Jopa niin paljon, että hän näyttelee yhtä merkittävintä roolia tässä tarinassa. I Love Maria on omintakeinen yhdistelmä hongkongilaista huumoria, Robocopia ja Tsui Harkin villejä ideoita.

I Love Marian juonitiivistelmä: 10:46

Juonitiivistelmän lähde

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=I_Love_Maria&oldid=1136252831

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button