Blogit

Flamin Hot

Jos Extraction 2 oli helppo valinta katsottavaksi, niin eilen illalla sellaista ei todellakaan ollut. Kuten eilen jo mainitsinkin, välillä katsottavaa löytyy helposti ja välillä ei sitten oikein millään. Kävin eilen illalla jokaisen striimauspalvelun läpi, eikä oikein mitään sopivaa meinannut löytyä. Itunesista 65-niminen leffa olisi kiinnostanut paljon ja olisi varmasti ollut juuri sellainen kuin etsin, suht lyhyt ja ennakkoon loistavat äänet, mutta mietin sitten kuitenkin, että tuo saattaisi olla sellainen leffa, joka pitäisi joskus hankkia levyllä, joten siihen en viittä euroa viitsi sijoittaa. Toisena leffana Itunesissa kiinnostaa todella paljon Lamporghini, mutta sen aika ei ollut nyt ihan vielä. Myös euron listalta olisi ehkä yksi natsiaiheinen uusi leffa kiinnostanut, mutta sen saamat arviot netissä olivat sen verran negatiivisia, että eipä lähtenyt sekään.

Sitten lopulta kun mitään muuta ei tuntunut löytyvän, aloitin katsomaan Puolalaista Äitienpäivä-nimistä leffaa hieman vasten tahtoisesti, sillä leffa ei näyttänyt kovinkaan kiinnostavalta. No, siitä pääsin juuri ja juuri ensimmäisen kohtauksen loppuun kun totesin, että en kyllä ala iltaani pilaamaan tällä leffalla, vaikutti todella surkealta tekeleeltä, vaikka eihän sitä aina tiedä vaikka huono alku johtaisi johonkin parempaan. Päätin vielä jatkaa etsimistä ja seuraavaksi Disney Plussalta vastaan tuli leffa nimeltä Flamin Hot. Kun leffan introssa kerrottin heti alkuun, että kyseessä tositapahtumiin perustuva leffa, niin miksikäs ei, vaikka ei tämäkään leffa nyt aivan toiveiden kärjessä ollut. No, kuitenkin Atmos raita ja tositapahtumiin perustuva leffa, joten miksikäs ei.

Ja ihan hyvä, että tämä sitten tuli lopulta valittua. Atmoksesta nyt ei tietysti tälläisessä leffassa mitään hyötyä ollut, mutta muuten kyllä hyvä leffa. Ennen kaikkea pitkästä aikaa leffa, jossa ihan aidosti meinasi muutamassa kohdassa kyynel tulla silmään ja silloin leffa on onnistunut, jos se oikeasti saa koskettamaan noin syvästi. Leffan juoni, kuten yleensä aina tositarinaan perustuvissa leffoissa on, oli erittäin hyvä ja mielenkiintoinen. Nuo sipsit eivät varsinaisesti ole koskaan ollut omia suosikkeja, mutta tiedän kyllä mistä puhuttiin. Eipä tälläistäkään tarinaa kuitenkaan olisi taas ilman leffaa oppinut koskaan tietämään. Jesse Garcia Richard Montanezina vetää todella mahtavan rooli väliselostuksineen ja ennen kaikkea Tony Shalhoub sekä johtajana, että roolina on aivan mahtava. Näitä johtajia maailma vaan tarvitsee yksinkertaisesti lisää, jotka uskaltavat nähdä asioiden läpi ja tarttua ideoihin, jotka eivät aina täytä yhteiskunnan kaavamaisia rakenteita. Huikea tarina upeasti kerrottuna leffassa.

Tänään olisi sitten hieman erilaista leffaa tiedossa, sillä olen tästä juuri lähdössä katsomaan uuden Indiana Jonesin lehdistönäytöstä. Näissä tulee aina silloin tällöin käytyä kun vaan ehtii, ja lomallahan ehtii. Vielä kun leffana on tällä kertaa tarjolla jotain näin mielenkiintoista, niin kyllähän tämä on kalenterissa ollut merkattuna jo pitkään. Odotukset itse leffaakin kohtaan on varsin korkealla, vaikka en ole asiaan sen enempää vielä ehtinyt tutustua. Leffasarjan historia kuitenkin saa odotukset korkealle, ja kyllähän Harrison Ford on aina Harrison Ford. Tästä sitten lisää myöhemmin.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button