Podcastit

Marvel Podcast Suomi #29 Iron Man 15 vuotta

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Ensimmäisestä Marvel Studion elokuvasta Iron Manistä on nyt kulut 15 vuotta. Tämän johdosta Marvel Podcast Suomen omat Iron Man ja Iron Monger Leffahullu Nikke ja  Ossi Kuvakarju päättivät ottaa käsittelyyn tämän Marvel Cinematic Universen aloittaneen leffan. 

Jaksossa puhutaan siis ekasta Iron Manistä ja oliko Robert Downey Jr. oikea valinta rooliin, sekä onko leffa sarjakuva uskollinen vai ei. Tietenkin juttua myös muista seikoista tähän leffaan liittyen, sekä hieman tulevien leffojen kannalta ja millainen MCU aloitus tämä lopulta oli. 

Ja toki myös hieman muistellaan sitä kun tämä nähtiin ekaa kertaa tai onko mielipiteet leffan suhteen muuttuneet vuosien saatossa. 

Tällä kertaa muut tutut osiot, kuten uutiset ja huhut, Marvel kuulumiset ja luetut sarjakuvat jätettiin pois ja niihin palataan taas heti seuraavassa jaksossa, joka on jo lähi viikkoina tulossa.

Mitä mieltä sinä olet tästä elokuvasta? Oletko nähnyt tämän useasti? Muistatko sen kun ensi kertaa näit tämän? Jos listaat MCU leffat mille sijalle tämä nousee? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button