Podcastit

Marvel Podcast Suomi 27: Guardians of The Galaxy Vol. 2

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel podcast Suomen omat Drax ja Baby Groot eli Leffahullu ja Ossi Kuvakarju ottivat käsittelyyn Galaxin vartijoiden kakkos seikkailun, eli Guardians of The Galaxy Vol. 2

Kolmas Guardians leffa on nurkan takana, joten ensin piti katsoa edellinen ja kertoa tietenkin mietteet tästä Marvel Studion 15. leffasta. 

Tottakai mukana myös aimo annos uutisia, huhuja ja mitä kaikkea Marvelia ollaan kulutettu viime aikoina. Sekä tietenkin juttua luetuista Marvel sarjakuvista ja kuuluisat Ossin ykköset. 

Mitä mieltä sinä olet tästä leffasta? Onko parempi kuin ensimmäisen? Odotatko innolla seuraavaa? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button