Podcastit

Geekkicast | Jakso 67 | Dune: Part One

Nyt on käsittelyssä aika massiivinen scifitarina! Dunesta julkaistiin uusi elokuvaversio vuonna 2021. Näimme sen ensimmäisen kerran julkaisun aikoihin ja ajattelimme katsoa sen nyt uudelleen castia varten. Kyseessä on ensimmäinen osa Denis Villeneuven kaksiosaisesta elokuvajärkäleestä, joka koittaa parhaansa mukaan adaptoida ensimmäisen Dyyni-kirjan. Joidenkin kirjan lukeneiden mukaan elokuva pääsee lähelle lähdemateriaalia, minkä lisäksi se toimii oikein hyvin niille, jotka eivät tiedä Dunesta mitään. Luvassa on aika paljon ekspositiota, mutta jos siitä nauttii tai sitä voi sietää, saat todennäköisesti yhden vaikuttavimmista scifikokemuksista pitkään aikaan.

Dune: Part Onen juonitiivistelmä: 12:53

Juonitiivistelmän lähde

Wikipedia: Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Dune_(2021_film)&oldid=1138375778

Dune: Part Onen saatavuus

JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/dyyni-2021

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button